Rita Simona, o tânără care în prezent are vârsta de 35 de ani are o poveste de viață impresionantă.

Când a fost adoptată Rita Simona și ce își amintește despre părinții săi?

Deși nu a avut o copilărie tocmai fericită, deoarece a stat ani buni în orfelinatul din Satu Mare, acum ea este fericită în familia care a adoptat-o încă de când ea avea 3 ani.

Acum, Rita a decis că ar vrea totuși să-și cunoască mama și restul rudelor care mai sunt în viață cu ajutorul unui anunț postat pe pagina de Facebook.

Salutări tuturor! Numele meu la naștere a fost Varga Rita Simona, născută în vara anului 1988 în Satu Mare. Sunt aici in căutarea mamei mele Iuliana Magyar, originară din localitatea Tiream, de asemenea a fraților, Piri, Arpad, Iulia și Clara Danko/ Magyar. Tatăl meu se numea Varga Gustav, decedat 7 luni de la nașterea mea. O perioadă de timp am locuit la orfelinatul din Satu Mare, iar pe data de 18 august 1991 am fost adoptată de minunata mea familie din Anglia. Vă rog să distribuiți anunțul meu în speranța că îmi voi vedea acest vis împlinit. Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat!”,

a fost anunțul postat de tânără pe grupul de Facebook, The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitați ai României.

Rita familie România

Ea este Varga Rita Simona.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Situație șocantă în Botoșani. Incredibil ce i-ar fi cerut unei fetițe de 11 ani, un tânăr cunoscut pe rețelele de socializare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acolo, ea a atașat și câteva fotografii cu ea, în speranța că va putea fi recunoscută de apropiații ei. Comentariile nu au întârziat să apară. Foarte mulți i-au urat succes în găsirea familiei, în timp ce alții chiar s-au implicat în cazul ei.

”Am găsit familia, va rog un contact, sunt din Tiream”, a scris o doamnă.

Rita familie România

Rita a fost adoptată în anul 1991 de o familie din Anglia.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cel mai bogat primar din Capitală și-a cumpărat mâncare cu 46 de lei. Care sunt secretele lui Robert Negoiță pentru averea impresionantă?

”Cred că acesta este fratele. Are la prieteni și o fata Klara Danko, iar satul unde locuiește el e în apropiere de cel unde te-ai născut și tu. Poate e doar o coincidență foarte mare, dar merită să încerci să îl contactezi”, a mai scris cineva la postarea Ritei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si