Close sidebar
Close sidebar

Ar putea fi creat primul om in laborator! Asta e proiectul inspaimantator la care lucreaza oamenii de stiinta!

Stiinta a ajuns la un nivel atat de ridicat incat se ia in calcul crearea primului om in laborator. Aceasta a fost tema principala de discutie la o dezbatere organizata la Harvard Medical School.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Peste 150 de oameni de stiinta, avocati si antreprenori au luat parte la un summit ce a pus in discutie sintetizarea ADN-ului uman, etapa care este premergatoare crearii primului om intr-un laborator.

Aceasta intalnire a creat panica si ingrijorare in mediile academice si religioase din intreaga lume. Participantii nu au oferit informatii amanuntite despre ce s-a discutat la intrunire si au primit instructiuni clare sa nu discute cu presa sau sa posteze pareri si impresii din interior pe retelele de socializare.

Proiectul ar putea sa devina realitate peste aproximativ 10 ani si este facut pentru a imbunatati ADN-ul uman pentru a-l face mai rezistent impotriva virusilor si microbilor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI