Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Arhiepiscopul de Canterbury, vizită istorică în România

Momente istorice la Palatul Elisabeta! Arhiepiscopul de Canterbury s-a întâlnit cu Majestatea Sa, Margareta a României

Redactia Stirile Kanal D,

Arhiepiscopul de Canterbury, vizită istorică în România

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liderul bisericii din Marea Britanie a vizitat un centru de refugiați și s-a întâlnit cu Majestatea Sa Margareta. Dejunul oficial organizat de Majestate Sa Margareta a inclus și o plimbare în grădinile Palatului Elisabeta.

Arhiepiscopul de Canterbury se pregătește de ceremonia de încoronare

Arhiepiscopul de Canterbury, în vârstă de 67 de ani, se pregătește pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Un motiv suficient de important pentru a-i oferi coșmaruri.

Citește și: Regele Charles al III-lea a, încoronat cu un ulei sfânt, creat în secret timp de 8 luni

Citeste si: Când încep ninsorile în România! Meteorologii anunță schimbări climatice semnificative pentru iarna 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Primele imagini cu Iancu Sterp în ziua nunții! Gestul surprinzător pe care l-a făcut fratele lui Culiță cu câteva ore înainte de cununia religioasă. Cum a reacționat Denisa?| VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini spectaculoase din cea mai bună stațiune de schi din lume. Este în Europa și prețurile pornesc de la 30 de euro- antena3.ro

Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterburi: ”Am multe coșmaruri legate de acest moment. Ultimul dintre ele este că am uitat să îmbrac veșmintele. Iar apoi, când am pornit în procesiunea pentru încoronare, mi-am dat seama la jumătatea ei că sunt îmbrăcat în geacă și o pereche de pantaloni.”

Încoronarea regelui Charles al III-lea va avea loc pe 6 mai

Încoronarea va avea loc pe 6 mai, la 8 luni de la moartea reginei Elisabeta a II-a. Ceremonia nu este o noutate pentru arhiepiscop, având în vedere că a oficiat nenumărate evenimente pentru familia regală britanică.

Arhiepiscopul de Canterbury se va întâlni și cu Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, dar și cu premierul României.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI