Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ariana, fata care se transformă în fiecare zi în vampir

Colți de vampir, machiaj exagerat și lentile de contact albe. Cele ce par a fi elemente din recuzita lui Dracula, în realitate fac parte din personalitatea uneri tinere îndrăznețe. Faceți cu cunoștință cu Ariana, tânăra-vampir pentru care Halloween-ul este în fiecare zi.

Redactia Stirile Kanal D,

Ariana, fata care se transformă în fiecare zi în vampir

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

”Bună! Sunt Ariana, am 18 ani și sunt studentă. Mi-aș descrie stilul ca fiind eclectic.”

Așa își începe prezentarea Ariana, tânăra pentru care e de neconceput să treacă neobservată pe stradă. Look-ul ei, atent studiat, i-a adus renumele de fata-vampir. Își face singură machiajul în fiecare dimineață, iar hainele sale par desprinse din videoclipurile heavy-metal.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Am crescut într-un oraș mic. A fost greu pentru că mereu eram în centrul atenției când eu nici nu-mi doream asta.”

Însă cine i-a stat mereu alături a fost mama, care a susținut-o și a lăsat-o să se exprime liber. Singurul regret al Arianei este însă acela că nu are încă un partener, pentru că mulți se tem că vor fi judecați dacă se afișează la brațul său.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI