Close sidebar
Close sidebar

"Armata s-a trezit. Va fi haos". Fanii lui Donald Trump au amenințat că se înarmează și vor porni un război civil

Alertă la Casa Albă. Fanii lui Donald Trump au amenințat că se înarmează și vor porni război civil dacă nu câștigă favoritul lor la prezidențiale.

Sorin Negru,

Fanii lui Donald Trump amenință cu războiul civil înaintea alegerilor preliminare din Partidul Republican


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alertă în SUA. Mii de fani ai lui Trump s-au adunat la conferința CPAC (Conservative Political Action Conference), iar mulți au oferit avertismente serioase despre ce se va întâmpla dacă favoritul lor nu câștigă la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Citește și: Trupul lui Navalnîi ar fi fost transportat într-un convoi la miezul nopții! Camerele de supraveghere au surprins totul

Susținătorii lui Donald Trump avertizează despre un „război civil” dacă republicanii pierd alegerile și oamenii „se înarmează deja” susțin ei, conform Mirror.

Donald Trump urmează să-și consolideze poziția de nominalizat al republicanilor în acest weekend, marșând spre victorie în alegerile preliminare din statul Carolina de Sud- statul natal al singurului său rival rămas în cursă din partid, Nikki Haley.

El va ține un discurs în această seară la conferința CPAC de la Washington DC- cea mai mare conferință pro-Trump din Statele Unite.

"Va fi un fel de revoluție în SUA"

„Dacă va fi ca în 2020, cred că va avea loc, probabil, un război civil. Sau un fel de revoluție”, a spus Carina Hunt, din Texas, pentru Mirror. „Dacă încearcă din nou asta și reușesc, falsificând rezultatele, cred că oamenii s-au trezit suficient de mult încât nu vor suporta asta și va fi o revoluție.

La fel cum am făcut împotriva tuturor în anii 1700.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Donald Trump are un avans de 30 de puncte în sondaje față de Nikky Haley înaintea alegerilor preliminare de astăzi din Carolina de Sud.

Haley s-a angajat să rămână în cursă „până când ultima persoană va vota”. „Carolina de Sud va vota sâmbătă. Dar duminică, voi candida în continuare pentru funcția de președinte. Nu plec nicăieri”, a spus ea.

În timp ce cei mai mulți fani se așteaptă ca Trump să câștige nominalizarea, unii republicani sunt îngrijorați că luptele sale legale, care sunt în desfășurare, vor fi un obstacol pentru capacitatea lui de a-l învinge

pe Joe Biden în noiembrie.

Donald Trump are un avans de 30 de puncte în sondaje față de Nikky Haley

Suzanne Monk, o activistă care face campanie în numele persoanelor întemnițate pentru implicarea în insurecția violentă de la clădirea Capitoliului SUA, din 6 ianuarie 2021, a spus că o altă înfrângere a lui Trump va provoca „haos”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

„Există atât de multe dovezi, au avut loc multe fraude electorale”, a spus ea. „Cred că americanii ar percepe de fapt că nu mai avem capacitatea de a organiza alegeri și nu știu cum va reacționa America, dar ne pune într-o criză constituțională”.

Margaret Kochman din Long Island, New York a adăugat: „Ne îndreptăm către o revoluție. Deja oamenii își iau armele, nu? Se înarmează singuri”.

Soțul lui Margaret, Matthew, a spus: „Este o situație foarte tristă privind direcția în care merge totul. Nu există protecție din partea poliției, aceasta are mâinile legate.”

„Armata s-a trezit”, a adăugat doamna Kochman.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI