Close sidebar
Close sidebar

Artistul emerit Ștefan Petrache a murit. Este doliu în lumea muzicală de peste Prut

Renumitul artist Ștefan Petrache a încetat din viața în seara zilei de 13 ianuarie. Vestea tristă a fost anunțată de fiica interpretului de muzică ușoară, Ștefania.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Îndurerați, prietenii artistului au plasat mesaje de condoleanțe pe pagina lor de socializare.

„Mulțumim, Ștefan Petrache pentru tot ce ne-ai lăsat!🙏❤️
Zbor lin…”

Citeste si: Doliu în lumea filmului. Un actor celebru a murit la vârsta de 27 de ani

Zbor lin…🙏🙏🙏❤
În această noapte a plecat la ceruri îndrăgitul artist Ștefan Petrache, interpret de muzică ușoară și artist emerit din Republica Moldova, fost vocalist al formației „Noroc”.

„Aflu că interpretul nostru Ștefan Petrache a plecat la Domnul cu puțin timp înainte de miezul nopții! Dumnezeu să-l odihnească!”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Artistul emerit al R. Moldova avea 70 de ani. Ștefan Petrache s-a născut la data de 8 mai 1949 în raionul Nisporeni.

Citeste si: Rona Hartner este în doliu: „Laurențiu, nu te pot uita”

Acesta a absolvit Institutul de Arte „G. Musicescu” din Chișinău. A fost solist în formațiile vocal-instrumentale „Orizont”, „Contemporanul” și „Plai”. Între anii 1988–1990, Ștefan Petrache a activat ca solist în formația de propagare a muzicii a Filarmonicii de Stat din Chișinău.

În 1986 Ștefan Petrache devine artist emerit. A înregistrat multe piese muzicale populare în Republica Moldova, cum ar fi:  Eu vin Adevăruri Și dacă ramuri bat în geam În august Chemarea casei părintești.

Citeste si: Bateristul Neil Peart, membru al trupei Rush, a murit la vârsta de 67 de ani

Din 2009, Ștefan Petrache suferea de diabet zaharat, care i-a afectat tot organismul. Boala și stresul au provocat o forma gravă de neurodermită, scrie tv8.md.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI