Este iubita, pupata si fotografiata non-stop! Micuta Deniz din serialul-fenomen Dragoste infinita i-a cucerit pe toti de la regizori, producatori si pana la actorii din serialele dvs preferate!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Arven Beren sau Deniz asa cum o cunoaste toata lumea este ingerasul care inveseleste mereu echipa de filmare.  Zambeste non stop, se uita mereu la cadru si nu plange aproape niciodata! Pentru ea nu este deloc obositoare munca de actrita. Se simte de parca s-a nascut pe platourile de filmare.

Micuta, a fost selectata pentru serial, in urma unui casting de la o agentie de modele, unde a fost dusa de mama ei la doar cateva saptamani de la nastere. Din prima i-a cucerit pe producatori tocmai pentru ca era extrem de sociabila. Cum este atat de prietenoasa familia ei s-a gandit sa-i creeze o pagina proprie pe retelele de socializare.

Pe Deniz dar si pe Nihan si Kemal ii puteti urmari, in Dragostea infinita, de luni pana vineri, de la 20.00, pe Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si