Close sidebar
Close sidebar

Asa ar putea sa arate noul iPhone 7! Imaginile au scapat pe net! Arata bine de tot!

Un site din China a publicat ceea ce par a fi primele imagini cu noul iPhone 7. Gadgetul arata extrem de bine si potrivit sursei chineze ar avea si niste imbunatatiri seminficative fata de precedentele telefoane produse de americanii de la Apple.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Telefonul urmeaza sa fie lansat in septembrie si, cel putin in poze, are noi nuante de culori fata de cele obisnuite. Pe noul design, langa orificiul pentru camera foto apare un punct negru ce se presupune ca ar fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanta mica. Schmbari semnificative de design sunt si faptul ca butonul home va fi integrat in display.

Va veni in doua marimi, de 4,7 si 5,5 inchi, dar exista si posibilitatea aparitiei unui telefon de dimensiuni mai mici, de 4 inch. o alta schimbare ar putea sa intervina si la culoare si sa avem parte de un model roz.

Imbunatatiri vor fi aduse si camerei foto care urmeaza sa fie mult mai buna si chiar sa existe posibilitatea adaugarii de efecte 3D pentru fotografii.
Si la procesor vor exista imbunatatiri si, cu siguranta, se va face un nou sistem de operare, iOS 9, special pentru designul si modelul acesta.

Pe noul iPhone va exista si un serviciu legat de muzica ce le va permite utilizatorilor sa se bucure de melodiile preferate la un cost modic de 8 dolari pe luna.

Si bateria va suferi modificari si noul iPhone 7 va avea o baterie de 3.100
mAh ceea ce ofera un procentaj al bateriei cu 12,5% mai bun decat al lui iPhone 6S Plus.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI