La Salonul Auto din New York, de anul acesta, Lincoln a prezentat viitorul model Navigator, cel care va fi scos la vanzare peste doi ani, in 2018. Desigur, modelul adus la show a fost facut special pentru a fi expus si are niste extra-dotari, care nu vor fi regasite si in productia de serie, insa sunt impresionante.

Noul Lincoln Navigator are si o culoare noua, Storm Blue, inspirata de ocean si de culorea cerului senin.

Cei care au creat acest model au fost inspirati la randul lor de iahturile de lux.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Si in interior se regaseste albastrul.   Masina va avea o cutie automata cu 10 viteze si peste 400 de cai putere. Lincoln Navigator este o masina impresionanta, de dimensiuni mari, lunga, lata si inalta. Portierele se deschid in sus.

Modelul prezentat la salonul auto avea si trepte care sa ii ajute pe sofer si pasageri sa urce in masina, insa se pare ca modelul de serie nu va veni cu aceste scari.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Tech
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si