Close sidebar
Close sidebar

Asta e orasul unde mor anual mii de persoane din cauza poluarii, dar nimanui nu-i pasa. "Nimeni nu scrie asta in certificatul de deces!"

Poluarea a atins cote alarmante, iar totul a ajuns la nivel critic in Capitala Indiei, iar acest lucru se reflecta in starea de sanatate a persoanelor de aici. Anual, din cauza poluarii, mor intre 10.000 si 30.000 de oameni numai in New Delhi.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritatile nu par deloc ingrijorate de asta si spun ca ei se raporteaza la ce s-a intampla in Bhopal Gas in 1984, atunci cand oamenii mureau pe capete.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nivelul de poluare a fost urias saptamana trecuta, iar oamenii din zona era obligati sa iasa din casa purtand masti speciale. "Dincolo de un anumit nivel, poluarea e periculoasa pentru toata lumea. Ceea ce am tot spus este ca nu e nevoie sa cream panica.

Datele arata ca aerul se curata, iar in zilele urmatoare va deveni mai usor de respirat.", a declarat ministrul Mediului din India, Harsh Vardan.

Oamenii sunt nemultumiti si spun ca autoritatile nu trec in certificatele de deces daca legate de poluare, chiar daca ea este responsabila pentru zeci de mii de morti anual. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI