Close sidebar
Close sidebar

Atac armat in Franta! Ostaticii au fost eliberati, iar atacatorul a fost ucis de catre fortele de ordine

Toti oamenii care au fost luati ostatici, vineri, intr-un supermarket din localitatea Trèbes din sudul Frantei au fost eliberati dupa aproximativ patru ore.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE:  Toti oamenii care au fost luati ostatici, vineri, intr-un supermarket din localitatea Trèbes din sudul Frantei au fost eliberati dupa aproximativ patru ore, conform declaratiilor primarului din Trebes. Atacatorul- care a ucis cel pu'in doua persoane- a fost omorat de catre fortele de ordine.

Barbatul a deschis focul in supermarket in jurul orei locale 11:00 (12:00 ora Romaniei). El s-a revendicat de la gruparea Stat Islamic, iar incidentul este tratat drept un atac terorist de catre autoritatile franceze.

"Toate dovezile de pana acum sugereaza un atac terorist”, a spus prim-ministrul Edouard Philippe.

Emmanuel Macron a declarat in cadrul unei conferinte de presa tinute impreuna cu Angela Merkel la Bruxelles ca luarea de ostatici pare sa fie un atac terorist. El a adaugat ca se va intoarce la Paris in cateva ore pentru a coordona viitoarele actiuni ale Guvernului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma atacului, cel putin doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite conform unui bilant oficial provizoriu al Ministerului de Interne.

Stire initiala

Mai multi oameni au fost luati ostatici, vineri, intr-un supermarket din localitatea Trebes din sudul Frantei, fiind auzite si focuri de arma.

Operatiunea de salvare este in desfasurare. De asemenea, la Carcassonne, in Aude, unde un membru al Compagnies Republicaines de Securite (CRS) a fost ranit dupa ce a fost impuscat de un barbat inarmat.

Mai multi oameni au fost luati ostatici, vineri dimineata, intr-un supermarket din localitatea Trebes, in departamentul Aude din Franta, transmite AFP.

Conform primelor informatii, barbatul care tine ostatici oamenii aflati in magazin a intrat in jurul orei 11.15

in supermarket, iar la scurt timp s-au auzit focuri de arma.

Prefectura din Aude a anuntat ca accesul in zona a fost interzis si a cerut cetatenilor sa faciliteze interventia fortelor de ordine.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI