Close sidebar
Close sidebar

Ati ramas in Bucuresti de Revelion? Iata cum puteti sa va distrati

Nu sunteti pe partie si nici la rude, prin tara ? Pentru bucurestenii care anul acesta au ales sa stea acasa de sarbatori, venim cu solutii. Iata ce puteti face cu doar cateva zile inainte de Revelion, cand Capitala pare pustie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


Ce poti face in Capitala, cu trei zile inainte de Revelion?! Ei bine pare o adevarata provocare, insa  cei care au ales sa ramana in Bucuresti au gasit  cateva solutii.

Idei sunt multe, dar in practica...am spune ca toti bucurestenii au evadat in mall. Si....pe buna dreptate. Este locul care le ofera cam tot ce vor.

"Ne simtim bine, mergem la film, suntem multe lucruri pe care le poti face. Te vezi la o cafea, la un ceai cu niste prieteni."

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Am iesit in mall, am iesit la shopping si am zis sa ne bucuram si noi de acest brad frumos, chiar daca nu mai suntem copii, ne bucuram si noi."

Chiar si ultimele discutii si intalniri din acest an  au loc ...tot la mall.

Concluzia este  una  destul de clara...

"Dupa un an greu, toata lumea vrea o pauza mai lunga, sa incheiem anul cu bine."


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI