Din solariile lui Vasile Golgojan, 2 tone de tomate au furat, deja, startul. Crescute cu grija, la temperatura optima, rosiile timpurii s-au copt inainte de vreme, iar acum sunt gata sa ne ajunga in farfurii. "Sunt niste rosii deosebite de la Izbiceni, de aia i-a zis zis rosia de Izbiceni. Se deosebeste de celelalte in primul rand prin gust.", spun taranii.
Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro
Primii care se pot bucura de ele sunt bucurestenii, insa faimoasele rosii de Izbiceni vor lua drumul intregii tari.
La poarta solarului un kilogram se vinde cu 15 lei. Ceea ce inseamna ca, la taraba, veti plati si cu cinci lei in plus. Dar merita toti banii, spun legumicultorii, care deja pregatesc terenul pentru a doua recolta.