Pe Adrian si Loredana, doi romani care locuiesc in Franta, parca i-a inghitit pamantul. De 3 saptamani, Gabriela, sora barbatului nu mai stie nimic despre ei.

Gabriela Kelemen: Daca este mort, trebuie sa ne anunte, daca este arestat, trebuie sa ne anuntee. Oricum, familia trebuie anuntata. Mi se pare inadmisibil ca eu in 3 saptamani sa nu stiu nimic.



In urma cu aproape o luna, cei doi ar fi mers sa ia pe cineva din  Elvetia, care sa-i ajute sa colecteze produse electronice. 
Adrian voia sa le repare si astfel, sa mai castige un ban in plus, pentru ca de ceva vreme era in somaj. Nu se stie, insa, daca au ajuns acolo, sau daca mai sunt, macar, in viata. Tot ceea ce stie sora lui Adrian este ca cei doi au plecat cu masina personala. Ultima oara, tanara le-a scris pe un site de socializare sa-i intrebe cum se distreaza.

Gabriela Kelemen: Nu mi-a citit mesajele, pe 16 nu mi-a citit, am presupus ca e ocupat, ca o sa intre el candva pe facebook.

De cand a inceput sa-si puna semne de intrebare, Gabriela a primit o singura veste socanta, din partea unei rude a cumnatei sale.

Gabriela Kelemen: Pai cum, tu nu stii ca Adrian si Dana au avut accident in Elvetia si au murit..Am avut un soc, a trebuit sa caut ca sa aflu unde sunt ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


De la accident mortal si pana la arestari, niciun zvon nu i s-ar fi confirmat de catre ambasada Romaniei. Biata femeie este acum disperata si se gandeste la ce-i mai rau.


Gabriela Kelemen: Am intrebat-o pe sora cumnatei daca fratele meu avea dusmani in franta, daca a intrat in coflicte cu cineva, mi-=a spus ca nu, sa stau linistita ca nu a avut pe nimeni care sa provoace un conflict.

Barbatul ar fi dat in urmarire nationala de politistii din Hunedoara, pentru infractiuni la regimul de circulatie rutiera. Dar nici autoritatile din tara nu par sa stie ceva despre el. Gabriela  a facut mai multe apeluri pe internet, prin care i-a dat disparuti pe fratele si pe cumnata ei. Maine, femeia vrea sa depuna si o plangere oficiala la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si