Zane Copeland si sotia lui, Kristen, au avut un itinerariu extrem de complicat, doar pentru a ajunge la timp la Rio, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Au zburat de la Dallas si au ajuns la Rio doua zile mai tarziu, dupa o calatorie prin Mexico, Columbia si Chile.

Au cumparat biletele in ultimul moment, insa cand sa intre la ceremonie au fost blocati de garzile de securitate.

„Ne-au scanat biletele si ne-au spus ca sunt false. Nu ne-a venti sa credem. A fost sfasietor. Puteam sa venim cu un zbor direct, o zi mai tarziu, insa asa am fi ratat ceremonia”, a povestit Zane, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Calatoria nu a fost doar obositoare, ci si extrem de costitistoare. Au platit 1.100 de dolari pentru fiecare, fata de 5.000 de dolari cat ar fi costat un zbor direct.

Ofiterilor de securitate li s-a facut mila de cei doi, asa ca i-au lasat sa astepte in zona destinata presei, pentru a-si putea intampina echipa.

„A fost incredibil sa intalnesc cativa dintre atleti. Cel putin am inregistrat ceremonia, asa ca o putem vedea mai tarziu”, au spus acestia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si