Close sidebar
Close sidebar

Aurora de la "Puterea Dragostei", atacată din toate părțile. "În culise ai zis altceva"

Aurora de la "Puterea Dragostei" a fost în mijlocul unui moment tensionat declanșat de Alex, concurentul pe care ea l-a simpatizat la momentul intrării în emisiune. Aurora a fost atacată din toate părțile după ce s-a lăsat influențată de Maria la finalul săptămânii trecute, când urma să fie făcute nominalizările pentru eliminare.

Razvan Ilie,

"Hai că ești paranoic, ai luat-o pe arătură", i-a răspuns Aurora lui Alex [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alex a intrat într-un dialog contondent cu concurenta care venise în emisiune decisă să intre într-o relație cu el. "Să se vadă că ai mințit. Ți-am zis să nu te mai bagi aiurea, lasă-mă măi femeie. Când trebuie să lămurești niște chestii, nu ești în stare", a spus Alex. "Hai că ești paranoic, ai luat-o pe arătură", i-a răspuns Aurora.

Citeste si: Victor de la "Puterea Dragostei", acuzat că îl imită pe Cristi Marinescu în oglinda din baie. "Crede că e șeful casei"

Alex către Aurora: "Vezi să nu sari la bătaie"

Alex i-a amintit Aurorei de momentul de la gala de duminică atunci când a fost eliminată Mariana, iar Aurora a jucat la două capete:

"Stai, că te iau acum, dacă tot ești aici și insiști. Ai zici că pleci acasă numai dacă te votează băieții. În culise ai zis altceva, că oricum pleci acasă, chiar dacă nu te votează băieții. Când te-a chemat în față ai zis "Nu mai vreau!" După ce ți-a suflat Maria, ai zis că erai labilă mental", a acuzat-o Alex pe Aurora.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conflictul dintre cei doi s-a extins și au intervenit și alți concurenți. Aurora s-a enervat, iar Alex a atenționat-o să nu sară la bătaie.  

Aurora a fost acuzată de sabotaj și gelozie. Alexandra a spus că Aurora a avertizat-o pe Ioana că Alex nu e un băiat cu care să își facă o relație, ca urmare a lucrurilor pe care le-a făcut cu Adriana și cu ea.

Vezi întregul moment tensionat de la "Puterea Dragostei" aici:

Cine este Aurora Nicorici

Aurora Nicorici face furori în casa iubirii. Tânăra este din Sălaj, însă a locuit pentru o perioadă în Zaragoza.

Aurora este de profesie dansatoare.   Blondina i-a încântat pe bărbați   cu mai multe costumații sexy de dansatoare. Ea a dansat alături de mai mulți maneliști celebri, printre care și Adrian Minune.

Aurora   de la „Puterea Dragostei”   are poze extrem de provocătoare pe rețelele de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI