Close sidebar
Close sidebar

Austria: Aproape 200 de pasageri au fost evacuati, dupa ce un incendiu a izbucnit pe o nava pe Dunare

Autoritatile austriece au anuntat ca aproape 200 de pasageri si membri ai echipajului au fost evacuati de pe o nava de croaziera, dupa ce un incendiu a izbucnit la bord in timp ce naviga pe Dunare, transmite Reuters.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pasagerii erau intr-o vacanta pe nava de croaziera germana A-Rosa si navigau pe la Linz pâna la Budapesta.

Insa, acestia au fost evacuati si mutati pe o ambarcatiune din apropiere, dupa ce un incendiu a izbucnit pe nava germana in apropiere de localitatea Schoenbuehel-Aggsbach, situata in amonte de Viena.

De asemenea, niciun pasager nu a fost ranit in urma evacuarii de pe A-Rosa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un numar de 12 autospeciale si mai multe ambarcatiuni au intervenit pentru a strânge flacarile, alaturi de 150 de pompieri, care s-au luptat mai bine de doua ore pentru a controla incendiul de pe Dunare.

Cinci membri ai echipajului, care au incercat sa stinga flacarile cu un extinctor, au ajuns la spital pentru intoxicatie cu fum, potrivit unui purtator de cuvânt al Crucii Rosii.

Pâna in acest moment nu sunt cunoscute circumstantele in care a izbucnit incendiul, dar flacarile au pornit din sala de fitness a navei A-Rosa.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI