Close sidebar
Close sidebar

Autorul atacului de la Nisa a fost oprit de politisti cu putin timp inainte de comiterea atacului. "Ma aflu aici pentru a livra inghetata", le-a declarat acesta

Teroristul din Nisa a fost oprit de politisti cu cateva ore inainte de comiterea tragicului atac in care si-au pierdut viata peste 84 de persoane. El a parcat camionul pe o strada in apropierea falezei cu noua ore inainte de atac. Cand a fost luat la intrebari de politistii francezi in timpul zilei, barbatul in varsta de 31 de ani le-a spus ca se afla acolo pentru ca se ocupa cu livrarea de inghetata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Autorul atacului, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, in varsta de 31 de ani avea dubla cetatenie franceza si tunisina si se afla in baza de date a politiei franceze pentru ca in trecut comisese acte de violenta si furt.
Jurnalistii francezi au declarat ca in interiorul camionului se flau arme si grenade, pe care politistii nu le-au descoperit atunci cand l-au interogat pe barbat.
Politistii nu au observat nimic suspect la barbatul care la cateva ore dupa interogatoriu a trecut cu camionul peste multimea de oameni, fara sa tina cont ca printre acestia se aflau si copii si bebelusi in carucioare.

Autorul atacului, Mohamed Lahouaiej Bouhlel, in varsta de 31 de ani avea dubla cetatenie franceza si tunisina si se afla in baza de date a politiei franceze pentru ca in trecut comisese acte de violenta si furt.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Jurnalistii francezi au declarat ca in interiorul camionului se aflau arme si grenade, pe care politistii nu le-au descoperit atunci cand l-au interogat pe barbat.

Politistii nu au observat nimic suspect la barbatul care, la cateva ore dupa interogatoriu, a trecut cu camionul peste multimea de oameni, fara sa tina cont ca printre acestia se aflau si copii si bebelusi in carucioare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI