Close sidebar
Close sidebar

Autostopistii criminali, lasati balta de parinti! Decizia radicala pe care acestia au luat-o

Cei doi autostopisti care au omorat cu sange rece un sofer si au ranit-o pe sotia acestuia si-au recunoscut fapta si au declarat ca nu regreta nimic.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii celor doi tineri au decis sa nu ii sustina si nu le-au angajat avocati ca sa ii apere la judecata.

Andrei Simion, de 18 ani, si Cristian Tanasie, de 16 ani, ambii din satul Drajna Noua, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatia de omor deosebit de grav si tentativa de omor, pe 2 decembrie, la o zi dupa ce au fost capturati.

Ei si-au recunoscut faptele, au declarat ca nu regreta nimic si au povestit anchetatorilor in detaliu cum au comis crima, iar timp de o saptamana au facut planuri. Cei doi adolescenti risca intre 15 si 25 de ani inchisoare.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Dosarul nu ajuns deocamdata la noi, se afla la Tribunal. Asteptam si rezultatetele mai multor expertize: probe ADN, necropsia victimei, vom cere si expertiza psihiatrica pentru cei doi tineri. Speram sa-i trimitem cat mai repede in judecata”, a declarat pentru adevarul.ro prim-procuror adjunct Madalina Miu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI