Close sidebar
Close sidebar

Avea toata viata inainte, dar a murit la doar 34 de ani. Vestea primita de romani in urma cu putin timp

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Inca o moarte fulgeratoare in Romania. Fostul deputat  PNL Adriana Saftoiu a anuntat moartea lui Bogdan Adrian Gavrila, secretar general al Club of Romania.
Bogdan Gavrila avea doar 34 de ani si, potrivit primelor informatii, a murit in urma unui infarct.
Toti cei care l-au cunoscut sunt in stare de soc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

La doar 34 de ani ne-a părăsit Bogdan Andrei Gavrilă. A luptat constant din postura de antreprenor social şi voluntar în societatea civilă pentru o Românie mai bună. A fost un vizionar şi a inspirat sute de tineri prin activitatea sa.

Rămas bun!”, a scris Dan Stoenescu.

„Bogdan Gavrila a murit! A fost sufletul Club Romania! E atat de nedrept incat sper ca Dumnezeu să îmi audă strigătul! Un om tanar, 34 de ani, educat, cu un bun simt rar intalnit incat il consideram un aristocrat al generaţiei lui, o placere sa combati cu el...Bogdan, sa ai drum lin”, a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI