Close sidebar
Close sidebar

Aya de la „Puterea Dragostei” mai sexy ca niciodată. Imagini de senzație cu tânăra concurentă

Aya de la „Puterea Dragostei” face senzație în casa iubirii de la Kanal D. Tânăra sexy se îmbracă cât mai provocator pentru a atrage privirile bărbaților din cadrul competiției.

Georgiana Balaban,

Aya de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aya de la „Puterea Dragostei”, sexy și provocatoare în cadrul show-ului televizat de la Kanal D. Bruneta atrage atât privirile telespectatorilor, cât și pe cele ale colegilor și colegelor de emisie.

Aya de la Puterea Dragostei- ipostază sexy. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador a recunoscut: „Este iubirea vieții mele!” Cine este femeia pe care nu o va uita niciodată?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Citeste si: Scandal la „Puterea Dragostei”. Cine este concurenta acuzată că ar fi condus beată

Cine este Aya de la „Puterea Dragostei”

Aya de la „ Puterea Dragostei ” este o tânără focoasă, în vârstă de 18 ani. Ea a intrat în casa iubirii pentru George de la „Puterea Dragostei”. Bruneta este o tânără sexy din București.

Ea a menționat că s-a uitat destul de puțin la tv, la „Puterea Dragostei”. Tânăra concurentă le-a dezvăluit băieților că este în zodia Pești și că nu a avut nicio relație serioasă până acum. Are 1.63 m înălțime și este dornică de o nouă relație.

Aya- ipostaze sexy. [Sursa foto: Instagram]

Aya a purtat o ținută foarte sexy, spre bucuria băieților, chiar de la intrarea în casă.

Bruneta a pășit în emisiune, vara aceasta.

Aya de la „ Puterea Dragostei ” a format un cuplu cu Akebono. Bruneta este foarte cunoscută acum în mediul online și este pasionată de tik-tok.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI