Close sidebar
Close sidebar

Azi, de la ora 20:00, în ”Secrete de familie”! Ceylin, moment decisiv pentru Îlgaz

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, Ceylin îi va cere lui Îlgaz un lucru care îl va pune în dificultate majoră.

Alexandra Costea,

Azi, de la ora 20:00, în ”Secrete de familie”! Ceylin, moment decisiv pentru Îlgaz


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru a mai da o nouă șansă relației lor, Ceylin îi cere soțului său să facă o alegere. Această alegere va schimba întreaga viață a lui Îlgaz dacă va decide să meargă alături de femeia iubită.

Citește și: EXCLUSIV| Ion Țiriac spune totul despre mașina pe care regretă că nu o are în colecție! Autoturismul a ajuns să coste de trei ori mai mult: "Am făcut o mare greșeală, una capitală"

În sufletul lui Îlgaz se duce o luptă puternică. De o parte este femeia pe care o iubește, iar de cealaltă parte se află familia pe care o poartă cu el toată viața...

Azi, de la ora 20:00, în ”Secrete de familie”! Ceylin, moment decisiv pentru Îlgaz

Elemental final care va elucida uciderea lui Zafer este pe cale să se producă însă a mai rămas un singur lucru necesar pentru ca piesele să se unească și faptele din noaptea tragicului incident să iasă la lumină.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nimeni însă nu are habar ceea ce plănuiește Yekta în acest sens.

Citește și: Adi Hădean, în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ilgaz și Ceylin, care vor să lupte pentru a afla adevărul, vor întâmpina mai multe dificultăți decât se așteptau în aceast teribil demers.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Ultimul fierar

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Secrete de familie” difuzat numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI