Badr Hari are 31 de ani, este nascut in Amsterdam, dar dupa ce s-a retras din circuitul sportiv s-a mutat in Maroc. Autoritatile de aici il cautau pe luptator dupa ce acesta a provocat un scandal intr-un hotel de lux din Marrakech. Hari si-a varsat nervii pe un ospatar care in loc sa ii aduca o sticla de vodca l-a servit doar cu un pahar. Pe langa angajatul hotelului pe care l-a batut, Badr Hadi a mai lovit si alta persoana care a sarit sa il apere pe ospatar.



Hari nu a stat mult la inchisoare pentru ca a iesit pe cautiune dupa ce a platit echivalentul a 356 de lire. Totusi, procesul continua si, daca va fi gasit vinovat, Badr Hadi risca sa intre la puscarie pentru o perioada mai lunga de timp.

Sportivul a mai fost in centrul atentiei dupa ce, in urma cu putin timp, presa din intreaga lume ar fi speculat faptul ca ar avea o relatie homosexuala cu fotbalistul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si