Close sidebar
Close sidebar

Badr Hari a fost arestat in Casablanca pentru ca a batut un chelner! Scandalul a pornit de la faptul ca ospatarul a incurcat comanda!

Celebrul luptator de K-1, Badr Hadi, a fost arestat dupa ce a pasit pe aeroportul din Casablanca. Sportivul venea de la Bruxelles si a fost arestat instant.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Badr Hari are 31 de ani, este nascut in Amsterdam, dar dupa ce s-a retras din circuitul sportiv s-a mutat in Maroc. Autoritatile de aici il cautau pe luptator dupa ce acesta a provocat un scandal intr-un hotel de lux din Marrakech. Hari si-a varsat nervii pe un ospatar care in loc sa ii aduca o sticla de vodca l-a servit doar cu un pahar. Pe langa angajatul hotelului pe care l-a batut, Badr Hadi a mai lovit si alta persoana care a sarit sa il apere pe ospatar.

Hari nu a stat mult la inchisoare pentru ca a iesit pe cautiune dupa ce a platit echivalentul a 356 de lire. Totusi, procesul continua si, daca va fi gasit vinovat, Badr Hadi risca sa intre la puscarie pentru o perioada mai lunga de timp.

Sportivul a mai fost in centrul atentiei dupa ce, in urma cu putin timp, presa din intreaga lume ar fi speculat faptul ca ar avea o relatie homosexuala cu fotbalistul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI