In martie 2012, Gheorghe Vladan, agent de politie, a impuscat-o mortal pe sotia lui, Florina, in coaforul de la Perla, o colega casierita fiind si ea ucisa de gloantele criminalului. Desi Vladan si-a recunoscut crima, declarand magistratilor ca a fost orbit de gelozie, barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata.

In urma lui Gheorghe a ramas Bogdan, fiul lui cu Florina, care a trebuit sa se constituie parte civila la procesul de succesiune, in contextul in care justitia a decis ca ucigasul trebuie sa achite sume colosale drept despagubiri.
Asadar, pe langa cele doua terenuri, doua case si trei masini pe care le trecuse in ultima declaratie de avere, care urmeaza sa fie impartite in instanta, Gheorghe Vladan i-a lasat "mostenire" lui Bogdan si un credit de 42000 de euro, scadent abia in 2032!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si