Close sidebar
Close sidebar

Bancpost reduce avansul minim pentru creditele ipotecare. La cat a ajuns avansul pentru creditele in lei

Bancpost, una dintre cele mai mari banci grecesti din Romania, a redus avansul minim solicitat pentru creditele ipotecare, atat pentru creditele in lei, cat si pentru cele in euro.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, avansul pentru creditele in lei a fost redus de la 33% la 25%, iar pentru cele in euro de la 43%, la 35%, informeaza zf.ro.

„Deşi ne confruntăm cu riscurile asimilate legii dării în plată, Bancpost a identificat soluţii pentru a reduce avansul la creditele ipotecare pentru anumite categorii de clienţi în funcţie de profilul de risc asociat produselor de creditare”, a declarat Ana Popescu, Director Executiv Direcţia Credite Persoane Fizice.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Noile conditii sunt aplicabile pentru imprumuturile cu o valoare mai mica de 150.000 şi asigurare de viaţă atasata. Acestea pot fi facute doar pentru achizitonarea unei locuinte de resedinta, intr-un oras cu peste 15.000 de locuitori.

Bancpost a intrat in randul bancilor care au redus avansul pentru creditele ipotecare, alaturi de BCR, BRD, CEC si Piraeus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI