Un individ de 34 de ani este acuzat că a strâns de gât o femeie, apoi i-a răpit copilul de 11 luni. Tânăra de 25 de ani era in stare de inconștiență și a fost transportată la spital. După căutări repetate, bebelușul a fost găsit nevătămat. Agresorul este acuzat de strangulare și vătămare corporală gravă. El urmează să se prezinte în fața instanței și i s-a opus eliberarea pe cauțiune.

Citeste si: Farsă la 112- O tânără din Dolj a alertat autoritățile din plictiseală

Bărbatul a sugrumat-o pe femeie, apoi i-a luat copilul. Conform anchetatorilor, victima a fost găsită inconștinetă, iar micuțul a fost căutat de oamenii legii.

Citeste si: VIDEO- Doi gemeni de doar cinci ani au fost luați cu forța chiar de mamă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La ora 17:00, oamenii legii au fost chemați de vecinii femeii. Aceștia au fost deranjați de zgomotele puternice. Poliția a ajuns într-un apartament din Southport, pe Gold Coast. Femeia era in stare de inconștiență, după ce fusese agresată și sugrumată de bărbat.

Copilul a fost găsit nevătămat

Anchetatorii au pornit pe urmele individului pentru a salva copilul. Băiatul a fost găsit nevătămat. Mama minorului a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar Gold Coast din cauza unor răni grave. Starea victimei este stabilă și este în afara oricărui pericol.

Autoritățile se ocupă de cercetarea cazului, iar bărbatul a fost dus la secția de poliție din Oxley și este arestat.

Oamenii legii i-au confiscat mașina, o Mazda CX9 de culoare gri, pe care o vor examina în cadrul anchetei.

bărbat care a strangulat o femeie

Oamenii legii au pornit în căutarea minorului.

[Sursa foto: PixaBay]

Individul este acuzat de strangulare și vătămare corporală gravă. Acesta urmează să se prezinte în fața instanței și i s-a opus eliberarea pe cauțiune. Curtea de Magistrați din Richlands și autoritățile vor stabili pedeapsa bărbatului.

Citeste si: VIDEO- A vrut să răpească o elevă. Agresorul, prins și eliberat

Tânăra de 25 de ani este la spital sub observația medicilor. Ea va fi externată în curând. Femeia și copilul sunt în afara oricărui pericol. Cei doi își vor continua viața ca până acum, dar ea va rămâne cu traume din cauza situației prin care a trecut.

Citeste si: Caz înfiorător în Iași. Un taximetrist, susținut de fosta soție, după ce a răpit și violat o tânără de 29 de ani: "Fata asta se urcă așa, în orice mașină, și acceptă să facă așa ceva?"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si