Close sidebar
Close sidebar

Bărbat din Satu-Mare amendat, după ce a filmat și a jignit un polițist pe rețelele de socializare

Un bărbat supărat pe modul în care acționau polițiștii i-a filmat și mai apoi i-a postat pe Facebook, alături de un mesaj jignitor.

Stefania Pavel,

Polițiștii au observat imaginile pe pagina de socializare și l-au invitat la declarații la sediul Poliției.

[Sursa foto: Poliția Română - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul s-a întâmplat vineri, 23 iunie 2023, atunci când,  supărat pe modul în care acționau polițiștii rutieri, acesta i-a filmat, mai apoi a postat pe Facebook un scurt videoclip, cu un următorul text.

Bărbatul, amendat cu 1000 de lei

”Acest nem(…) de poliţist cică, fără echipament, stă pe drumul Sătmărelului şi dă amenzi. Jos (…) Aşa se prezintă nişte oamenii ai legii, Ruşine (…)!”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Supărat pe modul în care acționau polițiștii rutieri, acesta i-a filmat, mai apoi a postat pe Facebook un scurt videoclip și un mesaj jignitor.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Polițiștii au observat imaginile pe pagina de socializare și l-au invitat la declarații la sediul Poliției, ocazie cu care a primit o amendă de o mie de lei în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Mai exact, sătmăreanul a fost încadrat la articolul: ”săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI