Wang Tiafang s-a nascut in urma cu 30 de ani intr-un satuc din China. Pana la varsta de 2 ani, baiatul nu se deosebea cu nimic fata de copiii de varsta lui. Dupa ce a implinit 2 ani, Wang s-a oprit burusc din dezvoltare.

Citeste si: Elev de 16 ani din Vaslui, terorizat de colegi. L-au amenintat ca ii abuzeaza sora mai mica, daca nu le va da bani

Mama acestuia, Chu (52 de ani)  este distrusa de durere, nici pana in ziua de astazi nu stie care motivul pentru care fiul sau a fost condamnat sa traiasca o astfel de viata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De 30 de ani, viata femeii se invarte doar in jurul lui Wang.

Barbatul, care arata ca un copilas, nu poate fi lasat nicio clipa nesupravegheat.
Durerea cea mai mare a lui Chu este ca va muri fara ca fiul ei sa ii fi spus vreodata "mama".

Wang are o inaltime de 80 de centimetri, exact inaltimea pe care o avea cand a implinit 2 ani, iar inteligenta sa nu s-a dezvoltat deloc.

Femeia spune ca oamenii din sat au sfatuit-o sa il abandoneze si sa faca alt copil, dar sufletul nu a lasat-o sa faca acest gest.


In fiecare dimineata, femeia isi imbraca fiul si il hraneste ca pe un copilas. Medicii i-au spus acesteia ca este un miracol ca Wang inca traieste, scrie Daily Mail.

Sursa foto: AsiaWire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si