Close sidebar
Close sidebar

Barbatul din Galati care a vrut sa isi arunce fetita in aer a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

Barbatul din Galati care a vrut sa isi arunce in aer fetita de 11 ani din cauza geloziei a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit judecatorilor Tribunalului Galati, Ioan Felea a intrat in camera fiicei sale si a eliberat gazul dintr-o butelie cu scopul de a provoca o explozie. Incidentul s-a produs pe 20 aprilie 2016.

In acest fel, barbatul ar fi vrut sa se razbune pe sotia lui pe care o banuia ca are un amanat. Femeia lucra in Marea Britanie si inainte de incident il informase  ca va mai ramane acolo inca sase luni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Inainte de a da drumul la gaz, barbatul i-ar fi spus copilei: "Daca ma iubesti, vom muri impreuna". Atunci, fetita s-a ascuns sub o patura si a sunat la 112 si i-a spus ce s-a intamplat mamei sale, cu care vorbea pe internet. Disperata, femeia a sunat la vecini care s-au dus repede la ea.

Sentinta Curtii de Apel Galati este difinitiva, noteaza adevarul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI