Bătaie ca-n filme la liceu

După filmarea realizată de colegi marți, într-o pauză, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, dintre cele două eleve, cu vârste de 16 și 17 ani, polițiștii au început o anchetă și au deschis un dosar pentru loviri și violențe.

Citeste si: Gestul ministrului Justiției, Ana Birchall, către Mircea Geoană: „Asta-i contribuția mea în pregătirea unui loc eligibil”

În imaginile video, ce au ajuns pe platforma de socializare Facebook, cele două eleve apar împărțindu-și pumni și picioare, până când un elev a intervenit, încercând să le despartă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Tensiune maximă și negocieri intense înaintea moțiunii de cenzură. Ziua decisivă pentru Viorica Dăncilă

Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele

Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest incident în cursul zilei de miercuri de psihologul liceului și au deschis un dosar pentru loviri și violențe, arată a1.ro.

Nu a fost precizat motivul pentru care cele două eleve s-au bătut în curtea școlii, dar acestea au avut inițial un conflict verbal.

Citeste si: Un bărbat și-a violat fiica de 13 ani, chiar de ziua ei. Motivul este cutremurător: „Nu am avut bani să...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si