Close sidebar
Close sidebar

Bataie de joc! Asa arata un drum din Romania la care s-a lucrat cinci ani

Au muncit cinci ani la un drum care s-a stricat intr-unul singur! Pe ruta, denumita pompos sosea desi nu are mai mult de doi kilometri, se circula acum la fel ca pe camp. Ascultaţi, cat de informat este primarul cu privire la problema.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aici sunt banii nostri, ai tuturor! Pentru aceste hartoape in care oamenii-si rup masinile, statul a platit aproape un milion si jumatate de lei. Drumul de care toti se plang are, totusi, un lucru al lui: a reusit sa bata doua recorduri absolute: timpul executiei si rapiditatea cu care s-a facut zob, apoi.

Marian Lungu, primar Schitu: „ Sa va explic. Deci,  contractul pe care il avemdin 2011. In perioada 2011- 2016 s-a asfaltat acest drum. Cinci ani la un drum”.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Tot "esalonat" au si lucrat. Un calcul simplu le arata ca a fost facut construit un metru de drum, pe zi, contra sumei de 700 de lei. Si soseaua arata asa:

Ca un elev scos la tabla cu lectia neinvatata, primarul se fastaceste.

Edilul sustine ca e acoperit cu hartii. De cand a preluat fraiele primariei, a facut zeci de adrese, desi bataia de joc numita drum a fost inceputa in vremea cand era viceprimar.

Marian Florescu, patron firma constructii: „Amprenta timpului care a fost in aceasta peripoada a condus la niste degradari. La aceste degradari au mai ajutat si masinile de tonaj greu.

Portiunea de doi kilometri, care s-a deteriorat intr-un an, a venit la pachet cu o garantie de 25 de ani. Asadar, constructorul e bun de plata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI