Close sidebar
Close sidebar

Batrana imobilizata la pat, arsa de vie in casa dupa ce dispecerul a notat gresit adresa

O batrana in varsta de 74 de ani a ars de vie in casa dupa ce operatorul care a preluat apelul la numarul de urgenta a notat gresit adresa. Acesta le-a transmis pompierilor ca batrana locuieste la numarul 118, in loc de numarul corect, 108.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul dramatic a avut loc Marea Britanie, iar batrana, care suferea de artrita si psoriaziz, a murit din cauza fumului inhalat si a arsurilor, au stabilit medicii legisti.
In timpul zilei, batrana avea un ingrijitor care se ocupa de ea, dar noaptea era lasata singura. Pauline Taylor avea un sistem de alarma in caz de incendiu care se declansa singur. De asemenea, ea avea instalat si un telefon special care suna singur la numarul de urgenta in cazul in care alarma de incendiu porneste.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Asta s-a intamplat si in noaptea in care incendiul s-a declansat. Doar ca operatorul care a inregistrat apelul le-a transmis gresit pompierilor adresa. In loc sa ii trimita la numarul 108, pompierii au fost directionati catre numarul 118.
Ei au pierdut mai bine de 16 minute in incercarea de a gasi adresa corecta. Cand au ajuns, a fost prea tarziu. Batrana de 74 de ani murise deja.


Rudele femeii au depus o plangere, iar o ancheta este in curs de desfasurare in acest caz, scrie Mirror

Sursa foto: Men Media

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI