Close sidebar
Close sidebar

Bautura care te mentine mereu tanara! Femeile din Norvegia folosesc acest "remediu" de peste 150 de ani!

In toata lumea este cunoscut faptul ca norvegiencele reusesc sa isi pastreze tinerete pentru o perioada mai lunga de timp si, se pare, ca de vina pentru acest lucru este o bautura care se consuma de zeci de ani in aceasta tara.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Exista in lume si un caz concret in acest sens, cel al fermierului englez Thomas Parr care a trait pana la varsta de 152 de ani dupa ce ar fi baut zer in fiecare zi. El a lasat inscris faptul ca zerul are acelasi gust cu laptele de mama.

Zerul natural este format din 93% apa si 1% proteine, el fiind extraordinar pentru apararea ficatului si curatarea corpului de toxine.

Mai mult, zerul este bun pentru insomnii si intareste sistemul imunitar reusind sa te apere de numeroase boli. Aceasta bautura "minune" poate fi si solutia perfecta pentru a slabi sau a scapa de starile de anxietate.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI