Close sidebar
Close sidebar

Berna și Philip de la Puterea Dragostei au spus adevărul despre relația lor. Mai sunt sau nu împreună

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial Puterea Dragostei au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV să vorbească despre relația dintre ei. Cei doi au spus ce se întâmplă cu adevărat.

Andreea Bolocan,

Berna și Philip de la Puterea Dragostei [Sursa foto: fanatik.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Relația de dragoste dintre Berna și Philip se pare că a avut parte numai de suișuri și coborâșuri. În cadrul emisiunii, foștii concurenți de la Puterea Dragostei au recunoscut că încă îi leagă o iubire puternică, însă au avut probleme foarte mari de gelozie, fapt care i-a dus la mai multe despărțiri.

Cei doi îndrăgostiți au avut probleme serioase de-a lungul relației din cauză că Berna este o fire mai geloasă și îi reproșează mai mereu lui Philip orice lucru care i se pare acesteia suspect. Totodată, fosta concurentă a show-ului matrimonial reacționează dur inclusiv când este vorba despre fotografiile făcute de Philip cu fanele lui.

Citeste si: Marinela și Robert de la „Puterea Dragostei”- în mijlocul protestelor. Ce a transmis cuplul

Frumoasa blondină a recunoscut că încă îl iubește pe Philip, însă chiar dacă dorm în același pat simte că bărbatul nu îi acordă suficientă atenție în relație. De asemenea, mai simte că o altă problemă majoră este dispariția pasiunii care i-a legat la început.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Ne iubim, ne-am iubit cu adevărat, dar nu ne mai înțelegem. Nu îmi oferă destulă atenție. Lipsește comunicarea dintre noi doi. A dispărut pasiunea aia de la început. Eu am intrat în competiție pentru el, mi-a plăcut mult de el.”, a precizat Berna.

Berna și Philip au vorbit despre relația lor [Sursa foto: kanald.ro]

Berna a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii TV

”Te iubesc din toată inima mea și te voi iubi mereu. Nu știu ce o să se întâmple cu viața mea fără tine”, a spus Berna de la Puterea Dragostei, la Antena Stars. Mai mult decât atât, a izbucnit în plâns la finalul declarației, fiind consolată de Philip.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Ce a declarat Philip despre relația lor

Cu toate că o iubește din tot sufletul pe Berna, concurenta de la Puterea Dragostei, Philip este scos din minți de crizele ei de gelozie. Chiar dacă blondina s-a mai afișat cu alți pretendenți, el a decis să nu apară alături de o altă femeie, în perioada în care au fost despărțiți.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Noi nu înșelăm, dar tot apari discuții ca la 12 ani. Nu mi se pare normal. Încă nu m-am gândit la o nouă iubită. Am încredere în ea, pot să o las lângă 100 de bărbați. Sunt campion național la lupte, sala o fac pentru forță.”, a spus Philip.

”Berna a mai ieșit cu alți băieți”

Philip a dat-o de gol pe Berna și a spus că a mai ieșit și cu alți băieți, spre deosebire de el care susține că nu a ieșit cu nicio altă fată.

Ea a mai ieșit cu alți băieți, eu nu am ieșit cu nicio altă fată. Iubirea mea, te iubesc foarte mult, ești tot ce mi-am dorit pe lumea asta. Fără tine poate astăzi nu eram omul ăsta împlinit. Mă doare sufletul să văd ce este acum între noi…”, a declarat Philip în cadrul emisiunii TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI