Close sidebar
Close sidebar

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” - vacanță la munte. Cum s-au distrat cei doi

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat și au plecat împreună la munte. Cei doi au devenit un cuplu oficial din nou.

Georgiana Balaban,

Berna și Philip de la Puterea Dragostei - la munte. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bernadette Laszlo și Philip Albu au lăsat la o parte orgoliile și au decis să-și ofere o nouă șansă. Tinerii îndrăgostiți s-au împăcat și au plecat departe de Capitală pentru a se relaxa la munte.

Citeste si: Philip, dezvăluiri despre sarcina Bernei. A făcut anunțul pe instagram: „Clar că o să fim...”

Deși nu mai exista nicio speranță către împăcare, Philip și Berna și-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D afirma că s-au despărțit din cauza geloziilor ei, însă acum totul a rămas în trecut.

Bernadette Laszlo de la Puterea Dragostei la munte. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Berna continuă să aibă o relație specială cu soacra sa, Liliana Albu. Cum a ajuns mama lui Philip în țară, Berna a sunat-o și au ieșit împreună la cafea ca fetele.

Cele două blondine au o relație specială de prietenie.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” la medicul estetician cu soacra. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut mama lui Philip

Mama lui Philip Albu de la „Puterea Dragostei”,  în vârstă de 40 de ani, este stabilită în Italia. Liliana revine de fiecare dată în țară cu plăcere pentru a-și revedea familia.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei”- pe cale să devină părinți?!

Deși, în mediul online s-a zvonit că Berna și Philip vor deveni părinți, aceștia au infirmat vestea. Cuplul își dorește să se căsătorească și mai apoi să facă doi copii.

Citeste si: Rafaelo de la "Puterea Dragostei" și-a făcut praf Mustangul! Fostul concurent a făcut accident seara trecută

În prezent, cei doi continuă să facă furori. După apariția incendiară din cadrul emisiunii „Teo Show”, Berna și Philip merg și alte posturi TV, chiar și pentru prezentări de haine.

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună în București.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI