Close sidebar
Close sidebar

Bianca Comănici, momente emoționante cu mama ei: „Mi-ai spus că ai plâns..!”

Bianca Comănici a trecut și de cea mai grea probă de când este prezentatoare, aceasta i-a luat interviu propriei mame. Ce dezvăluiri a mai făcut Bianca împreună cu mama sa?

Alina Raducu,

Bianca Comănici, momente emoționante cu mama ei: „Mi-ai spus că ai plâns..!”

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca Comănici a avut parte de cele mai emoționante momente de câ, alături de mama eind a devenit prezentatoare. Bruneta i-a luat interviu celei mai importante persoane din viața ei.

Bianca Comănici, a dezvăluit ce reacție a avut mama ei când a aflat că va fi prezentatoare

Pe lângă faptul că fosta concurentă de la Puterea dragostei și mama ei au vorbit despre copilărie și au depănat amintiri dn trecut, la un moment dat Bianca a deschis subiectul prezentului și au vorbit despre noul ei job și anume de prezentatoare aunei emisiuni online la Kanal D.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să ajung în punctul ăsta. Dacă mai ții tu minte când te-am sunat și ți-am spus despre proiectul ăsta și că o să fiu prezentatoare, te-a apucat plânsul. Mi-ai spus că ai plâns atunci când ai aflat că o să fiu prezentatoare”, a declarat Bianca Comănici în timpul interviului cu mama ei.

„Normal.

În primul rând, este o repsonsabilitate foarte mare să ai un job de genul ăsta. Având în vedere că tu ai avut un program pe parcursul acestor doi ani, ai văzut cum stă treaba, ai avut de la cine învăța. Nu m-aș gândi că ar fi prea greu pentru tine să faci față”, a afirmat mama Biancăi Comănici despre noua etapă din viața fiicei ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bianca Comănici, momente emoționante cu mama ei: „Mi-ai spus că ai plâns..!”

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei”- apariție spectaculoasă alături de un manelist

Bianca, departe de cei dragi de sărbători

Chiar dacă și-ar fi dorit să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familia ei, acest lucru nu a fost posibil anul acesta. În ceea ce privește posibilitatea de a petrece alături de altcineva Crăciunul, Bianca a declarat în fața mamei ei că nu și-a dorit acest lucru.

„Am preferat Crăciunul ăsta să îl petrec singură, fără nicio persoană alături. Decât să am persoane și să îmi amintesc peste ani că am petrecut cu x și să nu avem nicio legătură emoțională, mai bine singură, suferindă, mă știi.

Anul trecut a fost prima oară când am petrecut cu cineva și s-a simțit. E o senzație diferită când ai pe cineva alături. Când ești singur nici măcar nu simți sărbătorile. Bradul ăsta l-am făcut în urma sfaturilor susținătorilor, pentru că nici n-am vrut să îmi fac brad. L-am făcut și mă simt mult mai bine. Mâncărică nu fac, că știi, nu fac mâncare tradițională”, a a mai povestit Bianca Comănici.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cu cine petrece Livian de la „Puterea Dragostei” sărbătorile de iarnă, după despărțirea de Florentina Neagu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI