Close sidebar
Close sidebar

Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj pentru bărbatul "obsedat" de ea: "Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim?"

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a transmis un nou mesaj pentru Nelson Mondialu, cu care are un schimb agresiv de replici de mai multe zile. Bianca spune că nu se teme de tatăl lui Livian, despre care spune că este "obsedat" de ea, bărbat la 57 de ani.

Razvan Ilie,

Bianca de la Puterea Dragostei, un nou atac la adresa tatălui lui Livian

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dacă, până acum, Bianca Comănici a preferat să nu vorbească urât despre Nelson Mondialu și chiar să nu îi pomenească numele, acum ea a decis să îi răspundă.

Bianca spune că a tăcut mai bine de un an, de dragul lui Livian, și acum, sătulă de jignirile publice care i se aduc, a decis să riposteze, ba chiar l-a provocat la o confruntare live pe YouTube pentru a discuta și a pune punct acestui război.

Citeste si: Rugăciunea către Sfântul Dumitru care face minuni. Ai putea scăpa de toate problemele

Bianca Comănici rupe tăcerea: "E obsedat de mine, un om la 57 de ani e obsedat de mine"

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul asta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el.

Am văzut domnul individul că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om", a spus Bianca în cea mai recentă postare a ei pe YouTube.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bianca: Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire 

Bianca mai spune despre tatăl lui Livian că sună oameni și vorbește urât despre ea. Nelson Mondialu ar căuta postări despre fosta prietenă a fiului său, "a ajuns la un nivel avansat" de obsesie.

"Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora luni. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul asta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii aștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect ajunge”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei în video-ul publicat pe pagina ei de YouTube.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI