Close sidebar
Close sidebar

Bianca și Adrian formează cel mai nou cuplu din „Casa iubirii”: „Prefer să sufăr decât să nu simt nimic”

Bianca și Adrian au dat frâu liber sentimentelor și au decis să formeze oficial un cuplu. După sărutul din Camera Roșie, cei doi sunt siguri că se potrivesc.

Diana Bostan,

Bianca și Adrian


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De la intrarea în casă, Adrian a fost fermecat de firea Biancăi, iar astăzi au ajuns să formeze un cuplu.

Bianca și Adrian, un nou cuplu în „Casa Iubirii”

Bianca a plâns în emisiunea de ieri, după ce a fost acuzată că vorbește cu un băiat din afara emisiunii. Însă Bianca a ținut să clarifice situația, spunând că ea și băiatul respectiv sunt prieteni din copilărie.

Citeste si: Ștefania, primele declarații după ce a fost eliminată din Casa Iubirii. "Te invit să îmi spui direct ce ai simțit pentru mine"

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bianca și Adrian au avut deja parte de un prim sărut în Camera Roșie, iar cei doi par a avea o relație profundă și armonioasă. Chiar și așa, ceilalți concurenți nu se feresc în a arunca săgeți între cei doi.

Bianca și Adrian au deja planuri de viitor împreună

Bianca și Adrian au planuri și în afara casei. Adrian i-a împărtășit planurile lui de viitor și a dezvăluit că dacă își va atinge obiectivele vor trăi fără griji. 

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluiri la care nu se aștepta nimeni: "N-o să mai intre din cauza Kingai!". Camera Roșie, cea mai mare frică a concurenților de la Casa Iubirii

Sărutul lor a fost unul pasional, dar Bianca spune că nu i s-a dezvăluit cu totul lui Adrian, lăsându-l să descopere și alte secrete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI