Președintele american Joe Biden va discuta cu aliații și partenerii NATO în vederea unui "răspuns unit" despre evoluția conflictului din Ucraina.

Citeste si: Referendum Belarus 2022: Se renunţă la statutul de ţară non-nucleară. Ce implicaţii are rezultatul votului în războiul cu Ucraina?

Această discuție va avea loc în cursul zilei de luni, în aceeași zi cu dezbaterea Adunării Generale a Națiunilor Unite, în vederea unei rezoluții de condamnare a invadării Ucrainei de către Rusia.

Ursula von der Leyen dorește Ucraina în Uniunea Europeană 

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus că Ucraina este „una dintre noi şi o dorim în UE”.
Cu toate acestea, președintele Comisiei Europene nu a oferit un orizont de timp pentru aderarea Ucrainei în Uniune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Invadatorii ruși au ucis peste 350 de ucraineni, dintre care 14 copii

„Avem un proces cu Ucraina care este, de exemplu, integrarea pieţei ucrainene în piaţa unică(...) Avem o cooperare foarte strânsă pe reţeaua energetică, de exemplu”, a spus Ursula von der Leyen.

Ministrul ucrainean al Apărării anunță că au trecut ”96 de ore de rezistenţă” 

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksi Reznikov, anunță că au trecut ”96 de ore de rezistenţă, patru zile de curaj, dăruire şi credinţă”.

Citeste si: Tehnica soldaților ucraineni: ung gloanțele cu grăsime de porc pentru ca militarii care sunt de religie musulmană să nu poată ajunge în Rai

”Dragi ucraineni! 96 de ore de rezistenţă. 4 zile de formare, curaj, dăruire şi credinţă.(...)

Durere pentru cei care şi-au dat viaţa pentru Ucraina. Furiw împotriva duşmanului care ne omoară femeile şi copiii distruge oraşe paşnice. Şi încrederea că va fi pedepsit! Sunt necesare pedepse”, a scris Reznikov.

Citeste si: Delegațiile Rusiei și Ucrainei ar urma să discute în această dimineață la Minsk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si