Close sidebar
Close sidebar

Mitul microcipurilor implantate de Bill Gates. Ce rol au în pandemia generată de virusul Sars-Cov-2

Fundația Bill și Melinda Gates au făcut declarații cu privire la mitul microcipurilor. Mai multe informații vehiculate în spațiul public arătau că pandemia COVID-19 este un plan secret pentru a implanta microcipuri, iar în spate s-ar fi aflat miliardarul Gates.

Georgiana Balaban,

Miliardarul Bill Gates. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atât în presa românească, cât și în cea de peste hotare, circulă o teorie conspirațională potrivit căreia pandemia Sars-Cov-2 este un plan secret al miliardarului Bill Gates. Acest plan se baza pe implantarea unor microcipuri, astfel oamenii erau monitorizați mult mai ușor.

Bill Gates- acuzat că pune la cale o teorie conspirațională

BBC a transmis că fundația Bill și Melinda Gates au infirmat aceste zvonuri. Zvonurile pe acest subiect au devenit și mai prezente în luna martie. Atunci Bill Gates a declarat într-un interviu că, în viitor, „vom avea un fel de certificate digitale” care vor fi folosite pentru a ține evidența cui s-a vindecat, cine a fost testat, cine a fost vaccinat. Miliardarul nu a făcut nicio referire la microcipuri.

Citeste si: Bill Gates stie cum putem scapa de pandemie. Dezvaluirile miliardarului american: "Singurul mod in care oamenii se pot intoarce pe drumul cel bun"

Citeste si: Bill Gates răspunde acuzației că el a declanșat pandemia de coronavirus

După interviul acordat de celebrul milionar, cele mai citate articole apărute în presă erau cele cu titluri precum: „Bill Gates va folosi implanturi cu microcipuri în lupta împotriva coronavirusului”.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Mitul microcipului implantat de Bill Gates. [Sursa foto: google]

Produsul de presă se baza pe studiul finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates privind o tehnologie prin care istoricul vaccinării unei persoane ar putea fi stocat într-o cerneală specială, care ar fi administrată odată cu o injecție.

„Tehnologia nu este un microcip, ci mai degrabă un „tatuaj invizibil”.

Ea nu a apărut încă, nu va permite localizarea oamenilor și nu va stoca informațiile personale ale purtătorilor”, a declarat Ana Jaklenec, om de știință care a luat parte la studiu.

Conspirația de acest gen nu este singura care s-a pus pe seama lui Bill Gates. Chiar dacă nu sunt dovezi referitoare la o posibilă implantare de cipuri, în masă, oamenii tind să creadă asta. Un sondaj realizat în luna mai pe 1.640 de persoane a arătat că 28% dintre americani cred că Bill Gates vrea să folosească vaccinul pentru a implanta microcipuri oamenilor.

Genul acestor zvonuri fără a se baza pe declarații sau dovezi solide duc la presiuni uriașe pe sistemele de sănătate. Sunt din ce în ce mai aglomerate cu pacienții COVID și reduc drastic posibilitatea de tratare a altor afecțiuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI