Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D:   „Un actor grăbit”, un hit al multor generații. cum de ți-a venit ideea să faci un remake după această piesă?”

Bitză, artist:  „Cred că piesa originală a Laurei Stoica e una dintre cele mai mari pe piese făcute și scoase în industria românească. Am în minte proiectul acesta de mai mult timp, de când eram în Spania.

Am început acolo să lucrez la o schiță de negativ, dar iată că s-a materializat abia în 2023.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Care este mesajul pe care ai vrut să-l transmiți cu această piesă?”

Bitză, artist:  „Mesajul este al autorilor originali. „Un actor grăbit” e legat de relații, de cum jucăm anumite roluri în relații, e o temă actuală și în zilele noastre categoric. Înseamnă relația dintre o fată și un băiat.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Cum te-ai gândit tocmai la Sore?”

Bitză, artist:  „În primul rând, aveam nevoie de o voce specială și puternică, care să se ducă înspre zona Laurei Stoica, acel pop rock pe care ea l-a folosit ca interpretare în piesa originală și mi s-a părut că Sore se potrivește foarte bine și a dat foarte foarte bine pe piesa asta.

Am făcut împreună înregistrările și de când s-a băgat la microfon am știut că o să iasă bine.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Ați filmat și un videoclip cu o poveste. Cum a fost la filmări?

Bitză, artist:   „Noi n-am filmat atât de mult, Sore și cu mine apărem așa fugitiv în clip. Am vrut mai degrabă să punem accent pe povestea care se întâmplă între cei doi și ni s-a părut mai interesantă abordare aceasta decât să tot apărem noi în clip.”

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Înțeleg că te pregătești pentru un turneu. Care este primul oraș în care ajungi în acest weekend?”

Bitză, artist:  „O să fie Arad și Cluj. E vorba de turneu de promovare pentru „Sevraj 2”, ultimul meu album pe care l-am scos în luna mai. Peste două weekenduri avem Constanța și Galați. Dacă vreți să aflați mai multe intrați pe paginile mele de social de Instagram, de Facebook.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si