Close sidebar
Close sidebar

BlackBerry Clasic dispare. Firma renunta la cel mai cunoscut telefon al sau, insa vine cu noi modele

BlackBerry a anuntat ca va inceta sa mai produca BlackBerry Classic, probabil cel mai cunoscut telefon al companiei, la mai putin de doi ani de la lansarea lui.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Suntem pregatiti pentru schimbare pentru a le putea oferi clientilor nostri ceva mai bun”, a declarat Ralph Pini, managerul general al companiei.

Compania canadiana se va contre acum pe dispozitive cu sistem de operare Android si se pregateste sa lanseze trei noi modele, Neon, Argon si Mercury.

BlackBerry Classic a fost lansat in decembrie 2014, oferind clientilor un ecran de 88.9 milimetri, viata mai lunga a bateriei si touch screen.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

BlackBerry Classic rulează BlackBerry 10, un sistem de operare care nu s-a bucurat de succes. Modelul Classic a devenit „calul de povara” în multe companii, dar cererea pentru dispozitiv a scăzut recent din cauza lipsei unui ecosistem de aplicatii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI