Nicolae Ceaușescu este cunoscut pentru partidele de amor cu persoane necunoscute, de aici și boala rușinoasă pe care o ținea ascunsă. În tinereţe, cu mult înainte să o cunoască cu Elena Petrescu, liderul comunist a suferit de blenoragie, o boală cu transmitere sexuală.

Boala ascunsă care îl dobora pe Nicolae Ceaușescu. Îi era rușine cu ea

Boala ascunsă care îl dobora pe Nicolae Ceaușescu

În trecut, generalul în rezervă Ilie Moreanu-Fisier a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Ceauşescu la spitalul lagărului din Târgu Jiu în anul 1941, când l-a ajutat să scape de gonoree.

Îi era rușine cu ea

„Însoțit de medicul Kessler de la legația germană, am intrat în lagăr, unde am fost întâmpinați de comandantul acestuia, colonelul Șerban Loveanu, care mi-a fost diriginte la Liceul Militar din Craiova”, spunea Ilie-Moreanu Fisier, pe vremea când era locotenent, potrivit Hotnews. Atunci, numele „Nicolae Ceauşescu" nu-i spunea nimic generalului.

Boala ascunsă care îl dobora pe Nicolae Ceaușescu. Îi era rușine cu ea

Citeste si: ALERTĂ în Capitală! Incendiu de proporții! Desfășurare de forțe! Sunt cel puțin 9 victime!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nicolae Ceauşescu s-a tratat după ce i-a fost administrat un tratament cu un antibiotic foarte puternic. De asemenea, fusese sfătuit să continue tratamentul câteva luni.

Boala ascunsă care îl dobora pe Nicolae Ceaușescu. Îi era rușine cu ea

Citeste si: Blestemul cel mai puternic. Blestemele și puterea lor UCIGĂTOARE! Parapsihologul Lidia Fecioru explică pe înțelesul tuturor ce să NU spui NICIODATĂ!

„Ceaușescu a fost sfătuit să continue tratamentul cu antibiotice mai multe luni și să nu se sperie dacă va urina cu sânge”, a mai adăugat acesta.

Blenoragia este o boală contagioasă produsă de gonococ.

Se caracterizează prin inflamația căilor genito-urinare, cu scurgere purulentă și dureri la micțiune. De obicei se transmite prin contact sexual. Boala transmisibilă sexual, provocată de Neisseria gonorrheae. Neisseria gonorrheae este un gonococ Gram negativ. Blenoragia este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute și se transmite prin raporturi sexuale genitale și bucale, ca și de la mama la copil în timpul nașterii. Ea este foarte răspândită, însă frecvența ei rămâne un lucru dificil de stabilit.

Citeste si: De ce să pui sare în şampon? Milioane de persoane o fac deja!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si