Close sidebar
Close sidebar

Boala consumatorilor de carne, greu de tratat! Simptomele care trebuie să te alarmeze

Medicii trag un semnal de alarma cu privire la consumul excesiv de carne rosie, preferata de multi romani. Cei care o consuma frecvent se pot alege cu o boala greu de tratat: guta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta afectiune metabolica, numita si boala cavalerilor, este asociata cu excesul de carne rosie si in special cea de vânat.

"Excesul de purine si pirimidine rezultate prin metabolismul carnii la anumiti oameni cu anumite defecte genetice determina depozite de acid uric care se pun si intra ca nisipul in balamale si te dor incheieturile de te dor capacele si tot ca nisipul strica si rinichiul in timp”, a explicat Dr. Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, potrivit Digi24.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Crizele de guta pot sa apara o data la cativa ani sau de mai multe ori pe luna, in functie de stadiul bolii, dar si de alimentatia pacientului

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI