Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, amenințat cu fotografii de la cântări! Adevărul despre imaginile compromițătoare

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei este amenințat de către o publicație că urmează să facă publice imagini compromițătoare cu el de la concerte.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În imaginile cu pricina, Mocanu ar apărea împreună cu o fană, la concert, în timp ce se lasă pupat cu foc.

Potrivit Reea și Tina, imaginile ar fi mult mai vechi, de pe vrea când Mocanu nu avea o relație cu Andra de la Puterea Dragostei.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a răspuns amenințătilor

"Dacă aveați ceva despre mine era postat de mult și nu ajungeai să puneți poze cu susținători sub pretextul că "vai ce face Mocanu la concerte.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Știu că alimentez dându-vă replica, dar vreau doar să vă atenționez pe voi cârcotașele că aveți o vârstă și că viața adevărată nu e pe internet chiar dacă pentru unele viața reală e un vis prost în care nu au reușit să facă nimic productiv pe pământ", a spus Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei într-un comentariu.

Iată care sunt imaginile cu care Bogdan Mocanu este șantajat:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI