Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, intervenție chirurgicală de ultim moment. Ce a pățit fostul concurent

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a fotografiat în salonul unui cabinet medical din București. Tânărul a postat totul pe contul său oficial de Instagram.

Georgiana Balaban,

Bogdan Mocanu trece printr-o intervenție medicală. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a fost surprins într-un cabinet dentar din Capitală. „Acum mi se asortează dinții cu telefonul!” a zis Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a trecut peste despărțirea de Andra Volos. Bărbatul încearcă să-și ocupe timpul liber cu alte activități pentru a trece peste despărțirea grea.

Bogdan Mocanu la dentist. [Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” ipostază neașteptată alături de noua iubită. Avem imaginile fierbinți

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Legătura dintre Andra Volos și Paul de la „Puterea Dragostei”. Cum va reacționa Bogdan Mocanu

Citeste si: Cum arăta Dorian Popa în prima lui zi de școală

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se află acum în Turcia. Focoasa brunetă a vizitat casa iubirii de la Kanal D, apoi și-a continuat vizita prin Istanbul. Andra se află în Turcia alături de Nicolas Sax și Ana-Maria Mocanu pentru a filma un clip video al unei melodii.

Citeste si: Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?

Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit imediat după ce au sărbătorit un an de relație. Bruneta a părăsit apartamentul în care locuia cu Mocanu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI