Close sidebar
Close sidebar

Boxerul Dwight Ritchie, moarte ciudată, la 27 de ani, în timpul unui antrenament

Boxul are parte în ultimele zile numai de vești dintre cele mai triste. După ce Nicola Rattray a fost găsită fără suflare la domiciliul său din Inverness, de data aceasta boxerul australian Dwight Ritchie, care avea 27 de ani și participa la o sesiune de sparring, a murit subit.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel poreclit "The Fighting Cowboy" îl ajuta pe starul Michael Zerafa să se pregătească pentru revanșa cu legenda australiană Jeff Horn, cel care l-a învins pe Manny Pacquiao. Evenimentul tragic a avut loc vineri și i-a lăsat pe toți apropiații lui Ritchie fără grai, mai ales că sportivul nu avea probleme medicale.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului: Un mare jucător a murit

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul s-a petrecut extrem de rapid în timpul unei partide de pregătire. La un moment dat, Ritchie a primit un pumn puternic în corp. Nimic nu prevestea tragedia. După ce a încasat lovitura, Dwight a mers la colțul său, după care s-a prăbușit subit, susțin cei de la The Daily Telegraph.

Sursa: digisport.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI