Brăileanu Rebeca Denisa a fost dată în urmărire. Imediat după sesizare, polițiștii au demarat activități de căutare. Până la acest moment nu a fost găsită.

Brăileanu Rebeca Denisa a dispărut din Alba

Brăileanu Rebeca Denisa a dispărut din Alba

Minora a părăsit locuința pe 19 noiembrie 2023

La data de 23 noiembrie 2023, familia copilei și-a exprimat acordul pentru mediatizarea dispariției.

"La data de 19 noiembrie 2023, Poliția Municipiului Sebeș au fost sesizată de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiica sa minoră a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că Brăileanu Rebeca Denisa, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 12.00, fără a comunica familiei sale locul unde pleacă.", potrivit Poliției Municipiului Sebeș.

Citește și: Mama Andreei Rabciuc, românca dispărută în mod misterios în Italia, a transmis un mesaj. ,,Nu am cuvinte să îți explic cât de mult îmi lipsești, comoara mea''

Semnalmente Brăileanu Rebeca Denisa 

Aceasta poate fi recunoscută după următoarele semnalmente:

- 160 cm înălțime;

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- aproximativ 60 de kilograme;

- ochi căprui;

- păr lung, negru;

- fața ovală.

Citește și: Havadi Emilia, minora de 13 ani dispărută din Bacău, a fost găsită în Miercurea Ciuc

În momentul în care a dispărut, purta geacă albă, colanți albi și încălțăminte în culorile negru și maro.

Persoanele care o văd sunt rugate să sune de urgență la numărul 112!

Autoritatea competentă privind căutarea persoanelor dispărute

Art.5- (1)  ,, Autoritatea competentă privind căutarea persoanelor dispărute este Poliția Română.
(2) În cadrul Poliției Române se constituie, în condițiile legii, structuri specializate pentru căutarea persoanelor dispărute, la nivel central și la nivel teritorial.

Citește și: Magdalena încă își caută mama dispărută acum 45 de ani. Povestea emoționantă a fiicei care vrea să afle adevărul: "Într-o zi m-am întors de la școală și nu am mai găsit-o acasă"

(3) Structura organizatorică, numărul și specialitățile posturilor, precum și dotarea structurilor specializate pentru căutarea persoanelor dispărute se stabilesc potrivit normelor de competență de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, astfel încât să se asigure capacitatea operațională necesară îndeplinirii atribuțiilor prevăzute în prezenta lege în regim de continuitate a serviciului polițienesc'', potrivit sgg.gov.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si