Accidentul a avut loc pe DN 1, la km 241, între localităţile Beclean şi Dridif din judeţul Braşov, fiind implicate 3 autovehicule. La testarea celorlalţi doi şoferi din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.  

"În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului", a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov.

Citeste si: Haos pe Autostrada Soarelui. Patru mașini s-au ciocnit

Nu se știe încă din ce cauză s-a produs accidentul

Poliţiştii din Brașov fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier

Trafic blocat pe DN1

Din păcate, din cauza traficul este blocat pe DN 1, iar circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.

Un autoturism a căzut în barajul Hălceni, județul Iași

Ieri seară, 2 august 2021, un șofer băut a reușit să provoace un grav accident auto. Astfel, acesta a încercat o depăşire periculoasă fără să se asigure. Intrat pe contrasens, acesta a lovit în plin o dubă. În urma accidentului, autoutilitara a fost proiectată într-un baraj de acumulare a apei.

Citeste si: Un microbuz cu mai mulți pasageri s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,31

Ambii şoferi au ajuns la spital. Cel mai grav a fost rănit, însă, pasagerul din automobil. Acesta a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD. Este acum în comă. Poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,31 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Șofer băut la volan[Sursa foto: PixaBay]

„În seara zilei de 02 August ac, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești care a avut loc pe DJ 282 C.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune, în urma căreia 3 persoane au fost rănite (ambii conducători auto și un pasager).

Cei doi şoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul în cazul conducătorului autoturismului fiind de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul conducătorului autoutilitarei, rezultatul alcooltestului a fost 0. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si